Više o kolačićima

Primjena kolačića

Na internetskim stranicama www.zane.hr primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) - tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi. Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega. Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Upravljanje kolačićima

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju na ovoj stranici, ili s pomoću postavki web preglednika kojim se koristite.
Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.
Kolačići se čuvaju do vašeg drukčijeg zahtjeva a podesiti ih možete u nastavku:

 

Postavke kolačića

 

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati i u vašem web pregledniku, a za upute o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite:

Internetske stranice Zagreb nekretnina d.o.o. ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Ostalo

Naše internetske stranice sadržavaju elemente trećih osoba (tipke za društvene mreže) koje vam omogućuju da pratite Zagreb nekretnine na društvenim mrežama. Potičemo vas da se upoznate s pravilima o privatnosti tih društvenih mreža. Ako ne želite da vas društvena mreža identificira ili poveže informacije koje se prikupljaju na našoj internetskoj stranici s vašim korisničkim računom, prvo se morate odjaviti s te društvene mreže. Ove kolačiće možete onemogućiti u postavkama svojeg preglednika.

Popis kolačića

 Naziv  Opis  Istek
_ga Koristi Google Analytics za razlikovanje korisnika. 2 godine
 _gat Koristi Google Analytics za regulaciju stope zahtjeva. 1 minuta
 _gid   Koristi se za identifikaciju korisnika. 24 sata
 csrftoken Pruža zaštitu protiv radnji vezanih za online krađu identiteta. 1 godina