Šifra oglasa: 0AA4617

Martin breg Pudarska

Dugo Selo, Martin breg Pudarska

Obiteljska kuća i pomoćna zgrada nalaze se u sjevernom dijelu grada Dugo Selo, u Pudarskoj ulici, oko 50 m zapadno od Domobranske ulice koja vodi južno prema centru grada udaljeno oko 1,3 km. Parkiranje je moguće na betoniramom prilazu sa sjenilom brajde od vinove loze.

Lokacija je komunalno opremljena priključcima električne energije i vodovoda. 

Lokacija je interesantna budući se radi o uređenom stambenom naselju sa svom infrastrukturom, s puno zelenila te blizinom svih sadržaja potrebnih za ugodno stanovanje.

Parcela je gotovo pravilnog kvadratnog oblika sa svojim bridovima usmjerena prema sjeveru, istoku, jugu i zapadu, površine 730 m2.

Kuća je slobodnostojeća i smještena je u jugoistočnom dijelu parcele, a sjeverno uz kuću se nalazi drvena pomoćna zgrada. Teren parcele je u blagom padu prema zapadu. Parcela je sa sjeverne, istočne i južne strane oslonjena uz prilaznu ulicu Pudarska dok je ulaz na parcelu sa južne strane parcele. Parcela je u cjelosti ograđena žičanom mrežastom ogradom razapetom između betonskih stupova sa dvoja preklopna metalna vrata na južnoj strani. U južnom dijelu parcele uz južno pročelje kuće je betoniran prilaz čime je omogućen prilaz dvorištu kuće, a uz istočno pročelje kuće se nalazi bunar. Ostali neizgrađeni djelovi parcele su zatravljeni i zasađeni niskim raslinjem i voćkama, okoliš je održavan.

Kuća je obiteljska slobodnostojeća, katnosti prizemlje i dva kata te sadrži jednu stambenu jedinicu. Kuća ima jedan ulaz sa južne i zapadne strane iz dvorišta u prizemlje preko natkrivenog ulaza te jedan ulaz sa istočne strane preko vanjskog stubišta i ulaza na 1.katu.

Vertikalna komunikacija je izvedena preko vanjskog stubišta sa istočne strane koje povezuje prizemlje i 1.kat te vanjskog stubišta (pristup sa balkona) sa zapadne strane koje povezuje 1.kat i 2.kat

U prizemlju se nalazi natkriveni ulaz, garaža, tri spremišta od kojih se jedno nalazi ispod stuba gdje se nalazi hidrofor.

Na 1.katu se nalazi predprostor, kupaonica, predprostor (kuhinja), spavaonica, blagovaonica, dnevni boravak, ulaz, balkon te natkriveni balkon.

Na 2.katu kojem je potrebno unuternje uređenje nalaze se dvije spavaonice, ulaz i balkon. 

Sjeverno uz kuću se nalazi drvena pomoćna zgrada koja se koristi kao alatnica sa pokrovom od salonit valovitih ploča

Ključne informacije

Vrsta ponude:

Prodaja

Namjena nekretnine:

Stambena

Tip nekretnine:

Kuća

Godina izgradnje:

1981.

Mjesto:

Dugo Selo

Ulica:

Martin breg Pudarska

Površina nekretnine:

108,00 m²

Površina parcele:

730,00 m²

Površina spremišta:

13,00 m²

Orijentacija:

s-i-j-z

Vanjski prostor:

vrt

Kat:

priz+2 kata

Katnost:

2

Sobnost:

Četverosobni

Grijanje:

Etažno centralno na struju

Energetski certifikat:

Razred D

Cijena (EUR):

85.000,00 €

Cijena (EUR/m²):

787,00 €

Cijena (HRK):

642.030,00 kn

Cijena (HRK/m²):

5.942,00 kn

Dodatni sadržaj

vrt

Cijena EUR:

85.000,00

Cijena HRK:

642.030,00 kn

Prodajna površina

108,00

Prikazane cijene u kunama su okvirne i izračunate su na temelju cijene nekretnine u eurima i srednjeg tečaja HNB-a na dan objave oglasa.

Kontaktirajte agenta

Roman Kos

Tel: + 385 (1) 4860 120

Email: roman.kos@zane.hr

Pošaljite upit

Zagreb nekretnine d.o.o. osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka i/ili slanja odgovarajuće ponude i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete tražene podatke kako bi pripremili najbolju ponudu za vas. Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

* navedena polja su obavezna