Šifra oglasa: 0AA4613

Istra_atraktivan projekt_vile + glavni objekt

Buje, Kaštel

Integralni hotel je novi hit u turizmu, nova dimenzija turističke ponude.
Čine ga tri ili više villa, kuća za odmor ili apartmana na razičitim lokacijama ali u istom mjestu kojima se upravlja s jedne lokacije tj. Recepcije.
Recepcija u integralnom hotelu omogućuje gostu da plati smještaj, prijavi boravište te mu pruža sve potrebne informacije o boravku i destinaciji.

Građevinski projekt sa Integralnim hotelom 5* koji se nalazi se u Istri u blizini grada Buja u mjestu Kaštel koje je 12 km udaljeno od Umaga i Portoroža i 38 km od Trsta.
Projekat se prostire na zemljištu površine 23.642 m2, od kojih je 12.000 m2 građevinske namjene dok je ostatak zemljišta sportsko rekreativne namjene.
Hotel se sastoji od:                            -                                                                                                                        - centralne zgrade sa recepcijom i restoranom površine 562 m2, u kojoj je u prizemlju smješten restoran kapaciteta 60 osoba, kuhinja, praonica rublja a na katu četiri sobe za najam;                                                                                      - sedam identičnih luksuzno opremljenih vila 5*, svaka površine 329 m2, kapacitet 8+2 osoba, s grijanim bazenom i jakuzijem. 
Hotel je ograđen i funkcionira kao samostalna cjelina unutar naselja.
Svaka vila ima svoju ograđenu okućnicu na parceli površine cca 1400 m2 orijentirane na način da svaki korisnik pojedine vile uživa u potpunoj privatnosti.
Takav koncept je vrlo zahjevan obzirom na denivelaciju terena, vizure iz vila i željenu maksimalnu izloženost suncu i bazenima.
Između samih vila i centralne zgrade smještene na glavnoj prometnici nalazi se zelena“ tampon“ zona gusto pošumljena autohtonom vegetacijom koja u sebi skriva sportsko-rekreativni sadržaj sa tenis terenom, fitness na otvorenom i multifunkcionalni teren 40x20 m2 namjenjen korisnicima vila.
Glavni pristup u kompleks integralnog hotela nalazi se uz centralnu zgradu i internom komunikacijom vodi korisnike kroz tampon zonu sa vilama.
Glavna zgrada integralnog hotela smještena je na jugu uz glavnu prometnicu naselja.
Zgrada služi prvenstveno kao prijamni centar i ugostiteljski prostor kompleksa s kapacitetom dovoljnim za sve posjetitelje.
U samoj zgradi je sadržano četiri smještajne jedinice identične onima u stilu vila i prenosi isti vizualni identitet.
Zgradom dominira veliki natkriveni trijem postavljen okomito na volumen prizemlja koji formira glavni ulaz kako same zgrade tako i cijelog kompleksa integralnog hotela.
Katovi vila za odmor, kao i kat glavne kuće-hotela zamišljeni su kao spavaći traktovi, potpuno odjeljeni od od dnevnog dijela kako bi korisnicima pružali što veći mir prilikom odmora.
Svaka soba posjeduje svoju kupaonicu i predprostor sa ugradbenim ormarom.
Jedina razlika je vidljiva kod vanjskih prostora, dok sobe glavne zgrade imaju izlaz na lođe, u vilama su to staklene stijene bez balkona.
Ravni krovovi prizemlja vila i glavne zgrade presvučeni su umjetnom travom kako bi se upotpunio dojam izolacije u prirodi.
Karakteristične vile kompleksa integralnog hotela oblikovane su kao katnice nepravilnog „L“ oblika koja je po svom presjeku podjeljena u dvije funkcionalne cjeline.
U prizemlju se nalazi dnevni dio s ulaznim prostorom, dnevnim boravkom, blagavaonicom, kuhinjom, wc-ima, saunom i vanjskom nišom za roštilj dok su na katu smještene četiri spavaće jedinice svaka sa svojom kupaonicom.
Vile su introvertnog karaktera sa zatvorenim vanjskim fasadama, ograđene zidovima uz koje se sadi gusto zelenilo kako bi korisnici postigli maksimalan stupanj privatnosti.
U samom srcu svake parcele nalazi se vanjska natkrivena terasa s bazenom koji čine vanjski dnevni boravak svake vile.
Svaka vila ima dva djelomično natkrivena parkirna mjesta na ulaznom pročelju.
Prilikom oblikovanja vila cilj je bio postići suvremeno dizajn s primjenom autohtonih materijala te sadnja autohtonog bilja kako bi se zadržao duh mediterana.                                                                                                                            U neposrednoj blizini nalaze se brojni vinari i restorani, te ostali turistički sadržaji. 

Svaki objekat ima zasebnu građevinsku dozvolu tako da je moguća pojedinačna gradnja i nije nužno da bude hotel.        Po prostornom planu na  parcelama se mogu graditi i obiteljske (do 2 stana), višeobiteljske (3-4) stana i višestambene zgrade (5-10) stanova.

Plaćeni komunalni i vodni doprinosi.

Ključne informacije

Vrsta ponude:

Prodaja

Namjena nekretnine:

Zemljište

Tip nekretnine:

Građevinsko

Godina izgradnje:

0.

Mjesto:

Buje

Ulica:

Kaštel

Površina nekretnine:

23.642,00 m²

Cijena (EUR):

850.000,00 €

Cijena (EUR/m²):

36,00 €

Cijena (HRK):

6.369.000,00 kn

Cijena (HRK/m²):

270,00 kn

Cijena EUR:

850.000,00

Cijena HRK:

6.369.000,00 kn

Prodajna površina

23.642,00

Prikazane cijene u kunama su okvirne i izračunate su na temelju cijene nekretnine u eurima i srednjeg tečaja HNB-a na dan objave oglasa.

Kontaktirajte agenta

Roman Kos

Tel: + 385 (1) 4860 120

Email: roman.kos@zane.hr

Pošaljite upit

Zagreb nekretnine d.o.o. osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka i/ili slanja odgovarajuće ponude i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete tražene podatke kako bi pripremili najbolju ponudu za vas. Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

* navedena polja su obavezna