Šifra oglasa: 0AA4566

Kuća Sesvete

Zagreb, Sesvete, Delnička

Predmetna nekretnina se nalazi u središnjem dijelu Sesveta, naselje Gajišće, cca 300 m od Bjelovarske ulice. Parkiranje je osigurano na parceli u dvije garaže i moguće ispred garaža. Lokacija predmetne nekretnine je u potpunosti komunalno opremljena, tako je priključena na komunalnu mrežu vodovoda, kanalizacije, elektromrežu, plinsku mrežu i telefonsku mrežu.

Parcela je pravokutnog oblika izdužena u smjeru istok-zapad, površine 756 m2, sastoji se od jedne katastarske čestice.

Kuća je slobodnostojeća te je smještena centralno i bliže istočnoj međi parcele. Prilaz parceli je sa istočne strane iz Delničke ulice. Teren parcele je u blagom nagibu. Uz kuću na čestici su još dvije zgrade, garaža sa spremištem neposredno uz zapadno pročelje kuće pa do južne međe i garaža prislonjena uz sjevernu među iza kuće. Čestica je ograđena sa svih strana. Prilaz kući i garaži sa spremištem je betoniran kao i prilaz garaži iza kuće. Neizgrađeni djelovi čestice su zatravljeni.

Katnosti prizemlje, kat i tavan te sadrži dvije stambene jednice. Ulaz na etažu prizemlje je sa južne strane, a ulaz u stan na katu je sa sjeverne strane. U prizemlju kuće se nalazi trijem, kuhinja, predsoblje, kupaonica i tri spavaće sobe te spremište ispod stepenica za kat kojem se prilazi izvana sa zapadne strane. Na katu se nalazi hodnik, kupaonica, dvije spavaće sobe, blagovaonica, kuhinja i balkon. Sa zapadne strane kuće također na etaži kata je spremište iz koje je moguće pristupiti tavanu kroz otvor u stropu. 

POTREBNO UREĐENJE.

Ključne informacije

Vrsta ponude:

Prodaja

Namjena nekretnine:

Stambena

Tip nekretnine:

Kuća

Godina izgradnje:

1968.

Mjesto:

Zagreb

Ulica:

Sesvete, Delnička

Površina nekretnine:

104,00 m²

Površina parcele:

756,00 m²

Površina garaže / parkinga:

47,00 m²

Orijentacija:

s-i-j-z

Vanjski prostor:

balkon, spremište, dvije odvojene garaže

Katnost:

2

Sobnost:

Više od četverosobni

Grijanje:

Etažno plinsko centralno

Energetski certifikat:

Razred F

Cijena (EUR):

110.000,00 €

Cijena (EUR/m²):

808,00 €

Cijena (HRK):

813.137,00 kn

Cijena (HRK/m²):

5.980,00 kn

Dodatni sadržaj

vrt

garaža

parkirno mjesto

Cijena EUR:

110.000,00

Cijena HRK:

813.137,00 kn

Prodajna površina

135,81

Prikazane cijene u kunama su okvirne i izračunate su na temelju cijene nekretnine u eurima i srednjeg tečaja HNB-a na dan objave oglasa.

Kontaktirajte agenta

Roman Kos

Tel: + 385 (1) 4860 120

Email: roman.kos@zane.hr

Pošaljite upit

Zagreb nekretnine d.o.o. osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka i/ili slanja odgovarajuće ponude i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete tražene podatke kako bi pripremili najbolju ponudu za vas. Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

* navedena polja su obavezna